Sporteverest logo

Smučarska čelada STRIKE ČRNA

Strike Visor je čelada z zložljivim vizirjem, ki ponuja ultra širok vid. Konstrukcija v kalupu pomeni majhno težo, dobro udobje in visoko raven varnosti.

Nastavljivo prileganje in pameten prezračevalni sistem vas ohranjata v pripravljenosti na vse izzive. Primerna čelada za alpsko smučanje in prosto vožnjo. Uživajte v pogledu in začutite veter na obrazu s Strike Visor.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra 55809-10-5458 Kategorija Brand:

Strike Visor vas popelje korak bližje smučarski izkušnji. Zahvaljujoč zložljivemu vizirju nikoli ne boste ničesar zamudili. Niti v najtesnejših prehodih. Strike Visor je čelada v kalupu z majhno težo, visoko stopnjo varnosti in dobrim udobjem. Prileganje glavi je enostavno prilagoditi. Vizir je enostavno dvigniti z eno roko, tudi če nosite smučarske rokavice. Zaradi pametnega prezračevalnega sistema je čelada udobna tudi v daljših dneh. Strike Visor vas popelje bližje alpskemu smučanju in prosti vožnji kot kdaj koli prej.

 

Strike Visor ima trpežno zunanjo plast iz polikarbonata. Notranjost ima debelo plast EPS, ki nudi odlično zaščito v primeru trka.

Edinstven prezračevalni sistem Airflow Ventilation System™ je skrbno preizkušen za zagotavljanje optimalnega pretoka zraka okoli in znotraj čelade. Učinkoviti zračni kanali zagotavljajo točno pravo količino zraka za udobno izkušnjo.

 

Strike Visor je čelada v kalupu z vzdržljivo zunanjo plastjo polikarbonata. Notranjost čelade ima plast EPS, ki nudi zelo visoko raven varnosti. Enostavno prilagodite prileganje s trakom za brado in gumbom na vratu za najboljše udobje in varnost.

 

Strike Visor je na voljo v velikostih S (52-55 cm), M (54-58 cm) in L (58-61 cm).

Ocene uporabnikov

Ta produkt še nima ocene.

Prvi ocenite ta produkt.

Vaša e-pošta ne bo javno objavljena.

Kvaliteta
Cena
Uporabnost

Priporočamo

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino