Sporteverest logo

Treksta

Sporteverest Treksta

Treksta je Južno Korejska blagovna znamka, ki s svojimi tehnološkimi inovativnostmi poskrbi za varen in udoben korak. S poudarkom na obutvi za zunanje aktivnosti razvija predvsem obutev, ki je namenjena za brezpotja in zahtevne terene, za hojo in tek.

Visoko tehnološko razvita obutev Treksta je kot gnezdo za vaše stopalo, saj se vsak del obutve prilagodi vašemu obrisu in obliki stopala. Treksta obutev zato nudi ustrezno podporo peti in nartu, s čimer zmanjšuje bolečine in preprečuje razvoj kroničnih obolenj.

Anatomska pravilnost Treksta tehnologije NESTFIT preprečuje nastajanje različnih točk pritiska na nogo. Tudi z uporabo različnih vrhunskih tehnologij, kot so Gore-Tex (vodoodporna membrana), I.S.T. (unikaten način blaženja), Hypergrip podplat, IceLock (unikaten sistem za boljši oprijem), BOA sistem zavezovanja, vam Treksta obutev zagotavlja izjemen občutek med vašimi pustolovščinami v visokogorju, med tekom ali pa v prostem času, kjerkoli že boste.

Preberi več

Treksta
 

Prikazovanje 1–20 od 70 rezultatov

Treksta - že od 1988

Sporteverest Treksta Nestfit

Prvi čevlji, ki so bili resnično ustvarjeni, da se prilegajo človeški nogi.

Treksta je razvila tehnologijo nestFIT z merjenjem naravnih krivulj in obrisov 20.000 posameznih stopal. Te podatke so uporabili za izdelavo čevljev, ki bodo naravno pritrdili stopala. nestFIT vam nudi zaščito za vaša stopala z neoviranim občutkom, da ste bosi.

S 3D tehnologijo so ustvarili konturni zemljevid, ki omogoča udobno bivanje 226 kosti in 33 sklepov v stopalih. Zato nestFIT Last ohranja vaša stopala popolnoma udobna v primerjavi z drugimi treking čevlji. nestFIT odstrani pritisk na vaše noge za 23% in stopnjo utrujenosti mišic za 31%, kar vam omogoča, da z več zabave in udobja uživate v aktivnostih na prostem.

Sporteverest Treksta IST

Neodvisna tehnologija vzmetenja.

 Treksta I.S.T tehnologija omogoča, da se vaša stopala prilagodijo nenormalnim in neravnim površinam z neodvisno premikajočo se strukturo podplata. Načelo je preprosto. Posebej zasnovana tehnologija I.S.T deluje kot vzmet. Vsaka LUGS se premikajo neodvisno in se premikajo navpično navzgor in navzdol. Če en čep stopi na tuj predmet, se samodejno premakne navzgor, da se prilagodi površini. Ta revolucionarna tehnologija vam bo pomagala prehoditi oz. preteči daljše kilometre, kot ste jih kadarkoli prej.

 Zasnova zunanjega podplata

Definicija

Tehnologija neodvisnega vzmetenja omogoča, da se vaša stopala prilagodijo nenormalnim in neravnim površinam s pomočjo neodvisno premikajoče se strukture podplata.

Lastnosti

Z uporabo tehnologije I.S.T na čevljih bodo ponudili odlično kakovost absorpcije udarcev, neodvisno premikanje PU ušes pa bo vašim čevljem omogočilo enakomeren oprijem.

 Struktura

Trajna deska + vmesni podplat EVA z nizko trdoto + vložki  z visoko elastičnostjo + podplat.

Načelo

Podplati delujejo kot vzmet in se premikajo navpično navzgor in navzdol. – Ko stopite na neravno površino, se čepi na podplatu samodejno premaknejo navzgor, da se prilagodijo površini, kar ustvarja višjo stopnjo enakomernega oprijema. – Vsak čep podplata se premika neodvisno in ne vpliva na druge dele podplata.

 Funkcija

Zaradi narave blazine in trdnosti njenih stabilnih in zelo elastičnih vložkov iz EVA, če z enim čepom stopimo na tuj predmet, se samodejno prilagodi površini z načelom sile. EVA čepi vedno ohranjajo prvotno obliko in se samostojno premikajo, ko naletijo na tujek, da se prilagodijo novi površini. Enakomerno vlečenje čevljev in njegova kakovost absorpcije udarcev ščitijo sklepe in hrbtenico, kar vam omogoča raziskovanje vseh vrst terena. 

Sporteverest Treksta IST
TReksta-icelock

Vrhunski na mokrih in ledenih površinah.

ICE-LOCK je patentirana tehnologija, ki dramatično poveča oprijem na ledu in mokrih površinah. Mikro stekleni filamenti so elektrostatično poravnani v gumijasti, novo razviti obliki spodnjega profila, ki je bil posebej zasnovan tako, da se izboljša vzdržljivost in funkcionalnost podplata.

TReksta-icelock
Treksta-zerotie

Zavezovanje vezalk brez uporabe rok. Roke ostanejo proste.

sistem za vezanje stopal vam omogoča, da svoje čevlje zavežete s prostoročnim postopkom, ki ne zahteva upogibanja in uporablja samo težo noge za zategovanje vezalk. Obujte si čevelj, potisnete peto za vezanje; sprostite vezalko, tako da preprosto stopite na zaponko za sprostitev.

Trekstin sistem vezanja z nogami odpravlja potrebo po upogibanju, ročnemu obuvanju in zategovanju vezalk.

Treksta-zerotie
Treksta-wintershield

Nič več hladnih nog, nadzirajte temperaturo.

Treksta sistem Winter Shield je revolucionaren ogrevalni sistem, ki je namenjen ohranjanju vaših nog toplo in udobno, ne glede na vreme. Trekstin zimski sistem, pripravljen za uporabo s preprostim pritiskom na gumb, deluje s polno močjo, ko se začnete ogrevati. Zagotovil bo vedno boljšo izkušnjo dejavnosti na prostem.

Treksta-wintershield
Sporteverest Treksta hyperfoam

Tek je postal še boljši!

HyperFoam ™ je prelomna inovacija na področju oblazinjenja. Zagotavlja ne le majhno težo in vračanje energije, zdaj pa nudi boljše prileganje rokavicam in popolno ravnovesje na vseh vrstah terena za vrhunsko tekaško izkušnjo. Tehnologija HyperFoam ™ je zasnovana s prostornino vmesnega podplata, ki je do 2,5 -krat večja od standardnih tekaških copat, in je izdelana tudi iz dveh specializiranih materialov z dvojno peno “Different Density” za boljše in stabilnejše ravnovesje na vseh vrstah terena.

Sporteverest Treksta hyperfoam
Sporteverest Treksta T-Spike

Naslednja generacija inovacij Treksta je postala še enostavnejša.

Enostaven sistem zobnikov je vgrajen v škornje, kar omogoča premikanje konic navznoter in ven. Podplat T-spike je tako bolj vsestranski kot kateri koli drug čevelj, zato je idealna izbira za pohodnike, ki se odpravljajo v svet z nepredvidljivimi pogoji.

Sporteverest Treksta T-Spike
Sporteverest Treksta supergum

SUPERGUM je inovativna tehnika, ki ustvari visoko zmogljive podplate z izjemnim oprijemom.

Učinkovitost oprijema SUPERGUM je blizu butilnega podplata, vendar s 3-krat manjšo obrabo.

Mešanica sestavin podplata poveča odlično odpornost proti obrabi, mehka guma pa izboljša oprijem. Kombinacija sestavin in način pridelave ostaja skrivnost Hypergripa.

Sporteverest Treksta supergum
Treksta-nestFIT
Treksta-IST
Treksta- ICELOCK
Treksta-ZEROTIE
Treksta-Wintershield
Treksta-Hyperfoam
Treksta-SUPERGUM
Treksta-TSPIKE
Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino