Sporteverest logo

Smučarska čelada ŽAN KRANJEC ČRNO-RDEČA

149,99 

INFINITY je In-mould čelada z edinstvenim in nastavljivim sistemom zračenja – Adjustable Airflow Ventilation System™. S pomočjo nastavljivega sistema sami regulirate zračnost čelade, zato bo smuka s to čelado še bolj navdušujoča in tudi s tega vidika bolj varna. INFINITY je odlična izbira tako za alpsko smučanje kot smučanje prostega sloga. Čelada se ponaša z izjemno nizko težo, udobnim prileganjem in dobrimi možnostmi nastavitev po lastnih željah.

Šifra ZK55113-10 Kategorija Brand:

Čelada Infinity – posebna izdaja je bila oblikovana posebno za Žana Kranjca.

Odlikujejo jo enake značilnosti kot navaden Infinity model, le da je posebna izdaja dobavljiva v dveh posebnih barvnih različicah.

Tehnične informacije:

  • Konstrukcija v kalupu, PC lupina in EPS jedro
  • Nastavljiv sistem prezračevanja zraka TM
  • Nastavljiva velikost
  • Nastavljiv pašček, da vaša očala ostanejo na mestu

INFINITY čelada ima zunanji del lupine narejeni iz polikarbonata, notranji del pa je narejen iz trde EPS pene.

Unikaten sistem BLIZ – Adjustable Airflow Ventilation System™ je preverjen sistem, ki vam omogoča optimalni pretok zraka ob čeladi in skozi čelado. Zračni kanali omogočajo, da zračenje čelade poteka v ravno pravšnji meri, nastavljiv sistem pa vam omogoča, da si sami nastavite zračenje glede na hitrost smučanja.

Infinity je In-mould čelada iz polikarbonata, ki je zelo trd in odporen na udarce. Notranji del je narejen iz trde pene EPS, zato je čelada lahka, udobna in predvsem zelo varna. Nastavljiv trak pod brado in možnost nastavitve z vrtljivim nastavkom v predelu zatilja vam omogočata nastavitev prileganja po želji, kar še dodatno pripomore k udobnejši uporabi in boljši varnosti.

Infinity je na voljo v velikostih S (52-54 cm), M (54-58 cm) in L (58-62 cm). Teža čelade znaša 425 g za velikosti S in M. Teža čelade velikost L znaša 433 g.

 

Lastnosti:

  • barva: modra / siv logotipčvrsta In-mould školjka
  • Adjustable Airflow Ventilation System™ – nastavljiv sistem zračenja čelade
  • vgrajen sistem za prilagajanje velikosti
  • zaponka za pritrditev smučarskih očal
  • zunanji del lupine zgrajen iz polikarbonata in integriranim notranjim delom iz EPS pene
  • nizka teža: med 425 g-433 g

 

Blagovno znamko BLIZ odlikujejo trije pomembni dejavniki.

DIZAJN – BLIZ je znamka prežeta s skandinavskim dizajnom, ki je v samem vrhu po funkcionalnosti, tehnologiji in videzu. Kakovostni izdelki, ki izpolnjujejo standarde in zahteve vsakega posameznika.

PRILAGODLJIVOST – BLIZ zagotavlja visoko tehnično in funkcionalno raven izdelkov. Funkcionalnost izdelkov in dodatna oprema zagotavljata nepremagljivo vsestranskost in fleksibilnost.

VREDNOST – izjemna kvaliteta po vrhunski ceni.

Ocene uporabnikov

Ta produkt še nima ocene.

Prvi ocenite ta produkt.

Vaša e-pošta ne bo javno objavljena.

Kvaliteta
Cena
Uporabnost

Priporočamo

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino