Sporteverest logo

Smučarska čelada INFINITY ČRNA

129,95 

INFINITY MIPS je In-mould čelada z edinstvenim in nastavljivim sistemom zračenja – Adjustable Airflow Ventilation System™. S pomočjo nastavljivega sistema sami regulirate zračnost čelade, zato bo smuka s to čelado še bolj navdušujoča in tudi s tega vidika bolj varna. INFINITY MIPS je odlična izbira tako za alpsko smučanje kot smučanje prostega sloga. Čelada se ponaša z izjemno nizko težo, udobnim prileganjem in dobrimi možnostmi nastavitev po lastnih željah.

s-52-54-cm
  • S (52-54 cm)
  • S/M (54-58 cm)
  • L (58-61 cm)
Počisti
Šifra 55011-10 Kategorija Brand:

Splošne lastnosti

Infinity je čelada v kalupu z edinstvenim sistemom Adjustable Airflow Ventilation System™, ki vam omogoča nastavljivo in popolno prezračevanje. Še bolj udobna izkušnja, ki prispeva k večji varnosti. Če se odpravljate na pobočja, je Infinity dobra izbira. Tako za alpsko smučanje kot za prosto vožnjo. Majhna teža, udobno prileganje in z dobrimi možnostmi prilagajanja.

Material

Infinity ima zunanjo lupino iz polikarbonata in notranje jedro iz MIPS.

Prezračevanje

Edinstven sistem prilagodljivega pretoka zraka Bliz je skrbno preizkušen, da zagotavlja optimalen pretok zraka okoli in znotraj čelade. Učinkoviti zračni kanali vam zagotavljajo ravno pravo količino zraka za boljši občutek udobja. Z Infinityjem lahko prilagodite tudi prezračevanje za najboljše udobje tako pri višjih kot pri nižjih hitrostih.

Varnost

Infinity je čelada v kalupu z zunanjo lupino iz polikarbonata, ki je trd in zelo trpežen. Notranjost je izdelana iz MIPS, zaradi česar je lahka in udobna čelada, ki je varna za uporabo. Možnosti prilagajanja s trakom za brado in v vratu omogočajo boljše prileganje, kar je pomembno za varnost.

Teža in velikost

Infinity je na voljo v velikostih S (52-54 cm), M (54-58 cm) in L (58-62 cm). Teža je 425 g za S in M velikosti. Teža Large čelade je 433 g.

Ocene uporabnikov

Ta produkt še nima ocene.

Prvi ocenite ta produkt.

Vaša e-pošta ne bo javno objavljena.

Kvaliteta
Cena
Uporabnost

Priporočamo

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino