Sporteverest logo

Miiego

Sporteverest Miiego

MIIEGO je inovativna, danska blagovna znamka, specializirana in eno vodilnih podjetij na področju tehnologij za brezžične športne slušalke. Podjetje je bilo ustanovljeno v kraju Aarhus na Danskem, leta 2010 in je eno redkih specializiranih podjetij ki je izredno ozko usmerjeno v razvoj visoko kvalitetnih brezžičnih slušalk, namenjene uporabi med športnimi aktivnostmi.

Produkti MIIEGO so skrbno razviti skupaj s sodelovanjem različnih profesionalnih športnikov. Ustvarjeni so da uspešno kljubujejo klimatskim pogojem neizprosne Skandinavije, torej namenjeni brezkompromisni uporabi pri vaših najljubših športih v vseh vremenskih razmerah.

MIIEGO produkti so izjemno priljubljeni ne le v Skandinaviji, temveč na vsej zemeljski obli, tako pri amaterskih kot profesionalnih atletih, kupiti pa jih je moč v vseh bolje založenih športnih trgovinah po vsem svetu.

Miiego slušalke so oblikovane tako, da uspešno kljubujejo vsem vremenskim razmeram in so zato lahko vaš spremljevalec v katerikoli situaciji. Zaradi lahkosti Miiego slušalk boste lahko pozabili, da jih sploh nosite in boste lahko dosegli ter presegli vaše dosedanje najboljše športne rezultate.

Miiego
 

Prikaz vseh 5 rezultatov

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino