Sporteverest logo

Reusch

Sporteverest Reusch Signature Line

Želite smučati hitreje, splezati višje, premakniti svoje meje? Ali želite le izpopolniti svoj stil? Izkusite popolno zimo in se prepustite vsem radostim, ki jih prinaša. Pri tem pa naj vas ne skrbi za vaše roke, saj je REUSCH  tisti, ki bomo poskrbel zanje, da bodo ostale na toplem, suhem in na varnem. Garantirano!

Globalni dobavitelj že od leta 1934 pomeni sinonim za kakovost na področju smučarskih rokavic. S strastjo do športa Reusch svoje moči nenehno osredotoča na razvoj profesionalnih rokavic, zato je skupaj z najboljšimi smučarji svetovnega pokala razvil več linij rokavic.

Vse od začetka 70-ih let prejšnjega stoletja Reusch tesno sodeluje s profesionalnimi športniki. Kar 10 od vseh 12 kristalnih globusov so osvojili športniki, ki uporabljajo Reusch opremo. To so njihovi najbolj zahtevni uporabniki in so tako rekoč vodilna sila, saj s svojimi dosežki nenehno zahtevajo razvoj in napredek. Skozi leta trdega dela se je podjetje ustalilo kot vodilno na svojem področju in ostajajo pionirji tehnološkega razvoja športnih rokavic.

V ponudbi Reusch pa boste našli tudi privlačne kape, pulije in termo perilo iz najplemenitejše merino volne.

Reusch
 

Prikazovanje 1–20 od 182 rezultatov

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino