Miiego-logo

MIIEGO je inovativna, danska blagovna znamka, specializirana in eno vodilnih podjetij na področju tehnologij za brezžične športne slušalke.

Podjetje je bilo ustanovljeno v kraju Aarhus na Danskem, leta 2010 in je eno redkih specializiranih podjetij ki je izredno ozko usmerjeno v razvoj visoko kvalitetnih brezžičnih slušalk, namenjene uporabi med športnimi aktivnostmi.

Produkti MIIEGO so skrbno razviti skupaj s sodelovanjem različnih profesionalnih športnikov. Ustvarjeni so da uspešno kljubujejo klimatskim pogojem neizprosne Skandinavije, torej namenjeni brezkompromisni uporabi pri vaših najljubših športih v vseh vremenskih razmerah.

MIIEGO produkti so izjemno priljubljeni ne le v Skandinaviji, temveč na vsej zemeljski obli, tako pri amaterskih kot profesionalnih atletih, kupiti pa jih je moč v vseh bolje založenih športnih trgovinah po vsem svetu.

Miiego slušalke so oblikovane tako, da uspešno kljubujejo vsem vremenskim razmeram in so zato lahko vaš spremljevalec v katerikoli situaciji.  Zaradi lahkosti Miiego slušalk boste lahko pozabili, da jih sploh nosite in boste lahko dosegli ter presegli vaše dosedanje najboljše športne rezultate.

Cena

Kategorija

Spol

Posebnosti

Barva

  Velikost

   Šport

   Zadnji kosi

      
      

    Niste si še ogledali nobenega produkta.

    Prikaz vseh 7 rezultatov

    Filter

    Cena

    Znamka

    Kategorija

    Spol

    Posebnosti

    Barva

     Velikost

      Šport

      Zadnji kosi

         
         

       Prikaz vseh 7 rezultatov

       Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino