Sporteverest logo

Smučarska očala RAVE JR.

41,96 

Uživajte v vsakem teku! Z Rave tečete po vsakem klancu s polno osredotočenostjo. Rave ima dvojno lečo, ki preprečuje meglo in kondenzacijo. Nezlomljiva zunanja leča iz polikarbonata ima 100-odstotno UV zaščito, notranja leča iz acetata pa je obdelana s super učinkovito obdelavo proti rosenju.

Okvir je zračen in 3-slojna pena s flisom skrbi za najboljše udobje na pobočjih. Silikonsko obdelan trak z dobrimi možnostmi prilagajanja trdno drži Rave na čeladi. Rave je OTG model primeren za alpsko smučanje in freeride.

Z Rave JR so lahko vaši otroci na smučišču videti tako kul kot vi!

NI NA ZALOGI

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 59,95 .

Šifra 123836 Kategorija Brand:

Splošne lastnosti

Izboljšajte svoje smučanje z Rave in ostanite osredotočeni na svoje teke. Rave ima dvojno lečo z učinkovito obdelavo proti meglenju in zračen okvir, ki zagotavlja jasno vidljivost pri vseh vremenskih razmerah. Model, ki združuje visoko udobje in vidljivost v vrhunskem razredu z osupljivim videzom. Res dobra izbira za alpsko smučanje in freeriding. Imate otroka, ki se vam rad pridruži na strminah? Potem si oglejte Rave JR!

Lastnosti objektiva

Rave je model z dvojno lečo. To pomeni, da je visoka optična zunanja leča nezlomljiva, ima 100 % UV zaščito in je izdelana iz polikarbonata. Notranja leča je izdelana iz italijanskega acetata in ima zelo učinkovito obdelavo proti meglenju, ki preprečuje meglenje in kondenzacijo.

Material

Zaradi treh plasti pene s flisom ob obrazu je Rave super za dolge dni na pobočjih.

Prilagodljivost

Rave ima nastavljiv silikonsko obdelan trak, ki učinkovito drži vaša očala na čeladi, tudi pri visokih hitrostih. Pod Rave udobno nosite običajna očala, saj je to model po meri OTG. Po želji lahko objektiv enostavno zamenjate z drugim objektivom (na voljo kot dodatna oprema).

Ocene uporabnikov

Ta produkt še nima ocene.

Prvi ocenite ta produkt.

Vaša e-pošta ne bo javno objavljena.

Kvaliteta
Cena
Uporabnost

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino