Sporteverest logo

Smučarska očala NOVA SMALL

62,96 

Nova Small vam ponuja vidno polje, ki presega običajno. To je žrRezultat dolgoletnih izkušenj in sodelovanja z alpskimi smučarji v svetovni eliti. Model z zračnim okvirjem in dvojno lečo. Zunanja leča iz nezlomljivega X-PC-ja s 100 % UV zaščito in acetatna notranja leča z obdelavo proti meglenju, ki vam učinkovito zagotavlja jasno vidljivost v vsakem vremenu.

Nastavljive stranske zaponke in silikonsko obdelani trakovi zagotavljajo popolno prileganje na čeladi. Nosite Nova Small nad običajnimi očali, Nova Small je model OTG. Če boste nekaj dni preživeli na alpskem smučanju ali freeridu, se boste s 3-slojno peno počutili zelo udobno. Nova Small ima edinstven okvir, ki ponuja zelo široko vidno polje. Z Novo si oglejte več kot kdaj koli prej na smučišču. Nova Small je model, ki pristaja nekoliko manjšim obrazom.

Zaloga: Samo še 1 na zalogi

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 89,95 .

Šifra 114409 Kategorija Brand:

Splošne lastnosti

Dvojna leča z obdelavo proti rosenju, zračen okvir in udobno prileganje pomeni, da skoraj ne mislite, da Nova Small ščiti vaše oči. Primerno za alpsko smučanje in freeride. Oglejte si več z Nova Small, vožnja za vožnjo.

 

Lastnosti objektiva

Dvojna leča na Nova Small je sestavljena iz dveh delov. Visoka optična zunanja leča je izdelana iz X-PC polikarbonata s 100 % UV zaščito. Notranji del je izdelan iz italijanskega acetata in ima zelo učinkovito obdelavo proti rosenju. Zaradi edinstvene zasnove okvirja je vidno polje Nova Small maksimirano. Nova Small ima leče v kategoriji filtrov 2.

 

Material

Nova Small ima 3-slojno peno z notranjostjo iz flisa, ki je blizu obraza za maksimalno udobje.

Prilagodljivost

Nova SMALL prilagodite čeladi z nastavljivimi stranskimi zaponkami in paščkom s silikonsko obdelavo. Če imate običajna očala, jih lahko preprosto nosite pod Nova Small, saj so prilagojena za OTG.

Ocene uporabnikov

Ta produkt še nima ocene.

Prvi ocenite ta produkt.

Vaša e-pošta ne bo javno objavljena.

Kvaliteta
Cena
Uporabnost

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino