Sporteverest logo

Smučarska očala NOVA ČRNA, ORANŽNO STEKLO

76,97 

NOVA smučarska očala vam ponujajo nadstandarden pogled na smučišče. So rezultat razvoja in tesnega sodelovanja z najboljšimi smučarji iz samega svetovnega vrha.

NI NA ZALOGI

Šifra 123828 Kategorija Brand:

Dvojna leča z obdelavo proti rosenju, zračen okvir in udobno prileganje pomeni, da skoraj ne mislite, da Nova ščiti vaše oči. Primerno za alpsko smučanje in freeride. Oglejte si več z NOVO, vožnja za vožnjo.

Lastnosti objektiva

NOVA dvojna leča je sestavljena iz dveh delov. Visokokakovostna optična zunanja leča je izdelana iz nezdružljivega X-PC polikarbonata s 100 % UV zaščito. Notranji del je izdelan iz italijanskega acetata in ima zelo učinkovito obdelavo proti rosenju. Zaradi edinstvene zasnove okvirja je vidno polje NOVA maksimirano. NOVA ima leče v kategoriji filtrov 1, 2 ali 3.

Material

NOVA ima 3-slojno peno z notranjostjo iz flisa, ki je blizu obraza za maksimalno udobje.

Prilagodljivost

Prilagodite NOVO čeladi z nastavljivimi stranskimi zaponkami in paščkom s silikonsko obdelavo. Če imate običajna očala, jih lahko enostavno nosite pod NOVO, saj so prilagojena za OTG. Če želite lečo zamenjati, jo enostavno zamenjate z eno od naših drugih leč (na voljo kot dodatna oprema).

Ocene uporabnikov

Ta produkt še nima ocene.

Prvi ocenite ta produkt.

Vaša e-pošta ne bo javno objavljena.

Kvaliteta
Cena
Uporabnost

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino