Sporteverest logo

Smučarska očala FLOZ MODRA

89,95 

Floz ima zračno dvojno lečo visoke optične kakovosti. Zunanja leča je nezlomljiva s 100 % UV zaščito, izdelana iz X-PC. Notranja leča iz acetata z učinkovito obdelavo proti megli. 3-slojna pena s flisom zagotavlja udobno nošnjo – tudi z navadnimi očali pod, zahvaljujoč prilagoditvi OTG.

Floz zelo trdno sedi na čeladi s silikonsko obdelanim trakom. Ali ciljate na odlične teke v alpskem smučanju in freeridingu? Potem je Floz pravi model za vas.

NI NA ZALOGI

Šifra 123838 Kategorija Brand:

Kaj najbolj uporabljate na smučiščih? Oči, seveda. Ne glede na to, ali gre za alpsko smučanje ali freeriding, morate imeti popoln nadzor nad tem, kje smučate. Zato potrebujete očala, ki jim lahko zaupate. Floz te nikoli ne razočara! Odličen model z zračnim okvirjem in dvojno lečo visoke optične kakovosti, s flisom podloženo 3-slojno peno in videzom, ki je nekaj drugega. Teci s Floz!

Lastnosti objektiva

Flozova dvojna leča je sestavljena iz zunanje leče iz nezlomljivega X-PC polikarbonata s 100 % UV zaščito. Notranja leča je izdelana iz italijanskega acetata in je obdelana proti rosenju. Skupaj z zračnim okvirjem imate vedno jasno vidljivost v vseh vremenskih razmerah.

Material

Floz ima okvir iz TPU, ki je prilagodljiv in vzdržljiv. Pena, podložena s flisom v treh slojih, vam zagotavlja vrhunsko udobje.

Prilagodljivost

Ko na čelado pritrdite trak, obdelan s silikonom, lahko zaupate, da je dobro in trdno pritrjen. Svoja običajna očala imate lahko pod Floz, ker so OTG prilagojena. Če želite zamenjati objektiv pri Flozu, lahko to enostavno storite z enim od naših številnih dodatnih leč (na voljo kot dodatna oprema).

Ocene uporabnikov

Ta produkt še nima ocene.

Prvi ocenite ta produkt.

Vaša e-pošta ne bo javno objavljena.

Kvaliteta
Cena
Uporabnost

Priporočamo

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino