Sporteverest logo

Smučarska očala FLOW

89,95 

Smučarska očala Flow so že dolgo eden najboljših modelov v kolekciji Bliz – in ni težko razumeti, zakaj. Cenjen in dober model za alpsko smučanje in freeriding. Flow ima tako dvojno lečo s širokim vidnim poljem visoke optične kakovosti kot zračen okvir – brez skrbi zaradi megle in kondenzacije.

Zunanja leča je iz nezlomljivega polikarbonata s 100% UV zaščito, notranja leča pa iz italijanskega acetata. Pas, prevlečen s silikonom, omogoča, da Flow ostane čvrst, ko se ziblje! 3-slojna pena iz flisa zagotavlja visoko udobje in vaša običajna očala nosite po meri OTG. Pri nakupu je vključena dodatna kontrastna leča.

S Flowom lahko vzdržujete visoko hitrost na pobočjih, ne da bi kaj spregledali.

NI NA ZALOGI

Šifra 120870 Kategorija Brand:

Splošne lastnosti

Flow so smučarska očala za tiste, ki si želijo širokega vidnega polja na pobočjih. Spremljajte okolico, tudi ko se adrenalin dvigne in hitrost narašča. Flow ima prezračen okvir in dvojno lečo, tudi če se med intenzivnim tekom znoji, tako da vam ni treba skrbeti za meglo ali kondenzacijo. Poleg tega je priložena dodatna kontrastna leča. Za tiste, ki uživate v alpskem smučanju in freeridu, Flow pomeni, da se lahko podate na vse vrste prog in pobočij in vedno zaupate, da imate maksimalno vidljivost.

Lastnosti objektiva

Flow ima visokokakovostno dvojno optično lečo s 100 % UV zaščito. Zunanja leča je izdelana iz nezlomljivega X-PC polikarbonata, notranja leča pa iz italijanskega acetata. Dvojna leča pomeni, da zmanjšate tveganje megle in kondenzacije. Flow je na voljo z lečami v kategoriji filtrov 2 ali 3.

Material

S Flowom dobite udobje s tremi plastmi pene in flisa, ki so najbližje obrazu.

Prilagodljivost

Zahvaljujoč silikonsko obdelanemu pasu je pretok čvrst pri vseh hitrostih. Na voljo je z dodatnim kontrastnim objektivom, ki ga po potrebi enostavno zamenjate, potem pa ste zagotovljeni tudi v slabših svetlobnih pogojih. Flow je model OTG, ki omogoča nošenje običajnih očal pod očali.

Ocene uporabnikov

Ta produkt še nima ocene.

Prvi ocenite ta produkt.

Vaša e-pošta ne bo javno objavljena.

Kvaliteta
Cena
Uporabnost

Priporočamo

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino