Sporteverest logo

Smučarska očala CARVER

38,47 

Smučarska očala Carver Mirror so zanesljiv model z dobrimi zmogljivostmi. Zračen okvir in dvojna leča visoke optične kakovosti vas bosta rešila pred meglo in kondenzom. Očala z zrcalnimi lečami, ki povečujejo kontrast in so odlična za svetle pogoje – popolna vsestranska očala. Zunanja leča iz nezlomljivega X-PC s 100 % UV zaščito in notranja leča iz acetata.

Carver Mirror je model OTG, tako da lahko brez težav imate običajna očala pod Carver očali. 3-slojna pena s flisom vam zagotavlja visoko udobje.

Nastavljivi stranski trakovi zagotavljajo popolno prileganje čeladi, širok silikonsko obdelan pas za ovratnik pa je enostavno nastavljiv, tako da Carver Mirror sedi kot prilepljen tudi pri zahtevnih športih. Odličen model za alpsko smučanje in freeride.

NI NA ZALOGI

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 54,95 .

Šifra 113559 Kategorija Brand:

Splošne lastnosti

Carver Mirror je model, ki ga mnogi cenijo. Prilagodljiv model, ki je zanesljiva izbira za alpsko smučanje in freeride. Tukaj je udobno prileganje združeno z dobro zmogljivostjo in prilagodljivostjo. Carver Mirror ima dvojno lečo visoke optične kakovosti, brez težav z meglo ali kondenzacijo. Cenovno zelo ugoden model s prilagodljivimi stranskimi naramnicami in zračnim okvirjem. Uživajte v zimski pustolovščini s Carverjem.

 

Lastnosti objektiva

Carver Mirror ima dvojno lečo visoke optične kakovosti, pri čemer je zunanja leča izdelana iz nezlomljivega X-PC polikarbonata. Notranja leča je iz italijanskega acetata in vam pomaga, da se znebite kondenzacije in megle na leči. Seveda s 100% UV zaščito. Očala imajo leče v kategoriji filtrov 1, 2 in 3.

 

Material

Carver Mirror ima tri plasti pene z notranjostjo iz flisa za maksimalno udobje.

 

Prilagodljivost

Ohranite Carver Mirror učinkovito na mestu na čeladi s 50 mm širokim nastavljivim in silikonsko obdelanim trakom. Nastavljivi stranski trakovi vam zagotavljajo popolno prileganje na čeladi, Carver Mirror pa lahko enostavno nosite čez običajna očala, ker je model OTG. Svoja najljubša očala enostavno prilagodite vremenu z dodatnimi lečami v različnih različicah (na voljo kot dodatna oprema).

Ocene uporabnikov

Ta produkt še nima ocene.

Prvi ocenite ta produkt.

Vaša e-pošta ne bo javno objavljena.

Kvaliteta
Cena
Uporabnost

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino