Sporteverest logo

Brezžične slušalke MIIEGO AL3+FREEDOM ŽENSKE

Original price was: 89,95 €.Current price is: 44,95 €.

AL3 + WOMAN iz MIIEGO so brezžične športne slušalke namenjene ženskam, s karakteristikami prilagojenimi posebej za manjšo obliko vratu in glave. Zaradi mehkega in fleksibilnega vratnega traku se AL3 + WOMAN ne premika, ostane na mestu in vam omogoča, da se osredotočite na vašo aktivnost in njeno izvajanje. So udobne in stabilne za nošenje in z zelo dolgim ​​časom baterije. Zelo enostavno se preko Bluetooth-a povezujejo z vašimi napravami. AL3 + zagotavlja odlično kakovost zvoka! Imajo vgrajen mikrofon, zato lahko enostavno sprejemate telefonske klice, nadzorujete glasnost predvajanja glasbe, ki jo upravljate s tipkami na desni slušalki.AL3 + WOMAN lahko zložite, tako da jih lahko nosite v žepu ali v vodoodporni zaščitni torbici MIIEGO, ki je priložena pakiranju. Tako med vadbo nikoli več ne boste potrebovali vašega telefona v rokah. AL3 + WOMAN vam bo tako omogočil, da se popolnoma osredotočite na svojo aktivnost / šport.

 

Zaloga: Na zalogi

Šifra 107836 Kategorija Oznaka Brand:

AL3 + WOMAN iz MIIEGO so brezžične športne slušalke namenjene ženskam, s karakteristikami prilagojenimi posebej za manjšo obliko vratu in glave. Zaradi mehkega in fleksibilnega vratnega traku se AL3 + WOMAN ne premika, ostane na mestu in vam omogoča, da se osredotočite na vašo aktivnost in njeno izvajanje. So udobne in stabilne za nošenje in z zelo dolgim ​​časom baterije. Zelo enostavno se preko Bluetooth-a povezujejo z vašimi napravami. AL3 + zagotavlja odlično kakovost zvoka! Imajo vgrajen mikrofon, zato lahko enostavno sprejemate telefonske klice, nadzorujete glasnost predvajanja glasbe, ki jo upravljate s tipkami na desni slušalki.

AL3 + WOMAN lahko zložite, tako da jih lahko nosite v žepu ali v vodoodporni zaščitni torbici MIIEGO, ki je priložena pakiranju. Tako med vadbo nikoli več ne boste potrebovali vašega telefona v rokah. AL3 + WOMAN vam bo tako omogočil, da se popolnoma osredotočite na svojo aktivnost / šport.

Specifikacije izdelka

Bluetooth različica: 4.1 Deluje z vsemi napravami, ki podpirajo Bluetooth.

Indikator baterije na napravah iPhones / iOS Brezžično območje: do 10 metrov

Glasbeni čas: 11 ur

Čas polnjenja: 2-3 ure

Baterija: polnilna baterija litijevega polimera (3.7V / 250mAh) Teža: 41 gramov

Velikost: ena velikost

V paketu: AL3 + WOMAN Wireless Športne slušalke MIIEGO, Vodotesna zaščitna torbica, Dodatni par blazinic, mikro USB polnilni kabel, Priročnik za uporabo.

AL3 + FREEDOM WOMAN:

– NO WIRES NO WORRIES (BREZ ŽIC, BREZ SKRBI)

– Odporne na znoj

– Odlična kakovost zvoka

– danska blagovna znamka, ki odraža kakovost, privlačen dizajn in kakovosten zvok

– Najnovejša brezžična tehnologija

– Vgrajen mikrofon

– Odlično, udobno in primerno

– Dodatni par ušesnih blazinic

– Vključuje vodotesno zaščitno torbico

– Na voljo so rezervni deli (polnilni kabli, ušesne blazinice, zaščitne blazinice itd.)

– Teža: 45 gramov

– Čas predvajanja glasbe: več kot 7 ur (največja glasnost)

– Čas pogovorov: 7 ur

– razpon Bluetooth 10 metrov

 

Ocene uporabnikov

Ta produkt še nima ocene.

Prvi ocenite ta produkt.

Vaša e-pošta ne bo javno objavljena.

Kvaliteta
Cena
Uporabnost

Priporočamo

Shopping Cart

Prijava ali registracija v Sporteverest spletno trgovino